Kött är huvudingrediensen i kuren och jag gjorde en kväll rulle på utbankad fransyska, dränkte den i en massa god marinad, brynte runt om och in i ugnen.

lite grann men här är det, världens bästa vitlökssmör. Tack Paul.
Världens bästa vitlökssmör
50 g smör, jag brukar ta mer
2 vitlöksklyftor, färsk är fräschast
1 msk hackad persilja, här brukar jag rensa förrådet så ta mer
2 msk Worcestersås, inte mer
Smält och fräs smöret rejält, det ska skumma. Lägg ner finhackad eller pressad vitlök och persilja också hackad så fint du kan. Nu får du vara vaken för det ska fräsa på tills det blir lite nötigt, men det går fort på slutet så det kan lätt bli bränt. När det börjar bli brynt häller du i Worcestersåsen och drar pannan från värmen och häll över din välhängda, möra, fint grillade köttbit. Det blir kaaaaaaanon!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar