21 feb. 2009

En bok om två rätter på menyn

När du lagat allting i den här boken har du just klarat av 70 middagar eller 140 rätter- Redaktionen på Allt om Mat har samlat ihop ett par favoriter från vinjetten Fredagsgourmet. Ett begrepp som skulle jag tro mer och mer tappat i verklighetsförankring eftersom de flesta heltidsarbetande hemmakockar faller i sömn strax efter nio. Helggourmet hade kanske varit verkligare men struntsamma, bra upplägg är det med tvårättersmenyer. Kalla det vad ni vill.

Lite mer avancerad matlagning som ordet gourmet i titeln antyder så har du tappat inspirationen för helgens middagar och älskar Allt om Mats Fredagsgourmet-upplägg men inte gillar bilagan (=resten av tidningen), då är det här en bok för dig.



Titel: Mera Fredagsgourmet – 140 nya recept ur Allt om Mat
Av: Redaktionen på Allt om Mat

Inga kommentarer: