8 nov. 2007

Nya krogar och gamla som brinner

...ajajaj Grill har brunnit ned mer eller mindre. F12-gruppens mest vardagsrumsliga krog har stängt tills vidare efter en obehaglig brand. Polisen är inkopplad och det är förhoppningsvis en olycka som ligger bakom och inget annat.

...Wennblads heter den krog som kanske kommer att lyfta krognivån i Aspudden. Det anrika gamla kaféet håller som bäst på att byggas om till en krog där det enligt ryktet ska lagas långkok och kanske lite annan slowfood. Hela Hägerstensvägen gör vågen. Här kan ni följa deras byggblogg.
...Ambassadeur heter Stureplansgruppens nya satsning som kommer att öppna på Kungsgatan 18. Allt detta i Default City(DC) det vill säga Stockholm. Undrar om Ebba von Sydow får komma in?
...Om mat och dryck på Birkagatan får massor av goda recensioner, den klipper vi samtidigt som Oljebaren, och en massa andra spännande saker som händer i Vasastan just nu.
...Dado heter en ny indisk krog på Tavastgatan på Södermalm, modrn indisk mat. Huka er Ana Khan.

2 kommentarer:

Frazzenius sa...

Och brunnit ner har det innan jag hann testa, surt :(

Marre sa...

Ja då missade du ett trevligt ställe, men känner jag Melker rätt så tar han det som en utmaning och lär ha något intressant uppe och rullar igen ganska snart.
/Mårre