18 dec. 2007

Seinfeld-gängets diner i Älvsjö

På den semesterort jag var i somras fanns det bland mycket annat mer eller mindre smaklöst ett ställe som hette Friends. Där sändes hela den populära serien om och om igen på TV-skärmar runt om i lokalen.
Nu ska Rica Talk Hotel göra en liknande variant med ett stort Seinfeld-tema. I samband med att den gigantiska Seinfeldboxen släpps med alla avsnitten från serien ska hotellet Seinfeldiseras och huvudfigurernas favoritfik Monk’s ska kopieras och där ska du kunna äta bland annat:

”Bologna Sandwiches” som Estelle lagade åt Jerry, Kramer och George i avsnittet ”The Puffy Shirt” och den ”Chocolate Babka” som var slutsåld i ”The Dinner Party” och förmodligen en hel del annat Seinfeld-käk. Ett skoj initiativ, men du måste ju vara en galen Seinfeld-fan som tar dig ut till Älvsjö för det.
Men, inför en valsituation i livet kan du som en avgörande faktor fråga dig; ”Vad hade Kramer i Seinfeld gjort i det här läget?”
Följer du det svaret blir livet i vilket fall som helst inte tråkigt, och kanske får du se Älvsjö by night, även om det inte är en alltför upphetsande erfarenhet.

1 kommentar:

Kramer sa...

Jag vet inte var du bor men det tar ju bara 5 minuter från Söder och några minuter till från centralen. Vi ses väl där!