6 nov. 2011

Test: Fishing 'n chips

Fish 'n chips är gott. Chips på fisketuren funkar riktigt bra det med.
Ett stående inslag på mina fisketurer brukar vara Ahlgrens bilar eftersom det har blivit en tradition att kolla vilken av färgerna som funkar bäst som jigg.
Ingen brukar bli svaret även om jag fått en riktigt fin gädda en gång på en röd bil. Sedan dess är en fisketur utan bilarna inte helt komplett,

Chips däremot fungerar inte som bete i spinnfiske, mete kan vara intressant, utan passar bäst för fiskaren. Idag var det duell mellan två relativt nya chipssorter som OLW haft vänligheten att skicka över.

Crunchos är majschips som inte är lika gott som rejälare potatischips men eftersom jag i stort sett aldrig äter chips tog det en stund att komma på vad det var.
Den ena smaken var Cheddar Chili och den andra är läckert döpt till Sourcream Ranch som tydligen ska smaka gräddfil, lök, tomat och ost. Det gör den inte, inte så sour heller faktiskt utan ganska mesig, för att inte säga skittrist.

Kom ihåg att testförhållandena var utmärkta. Inte så blåsigt. Vi kom ihåg att tanka båten. Vi fick bra med fisk och all mat smakar bättre utomhus. All. Så även chips vilket innebär att dessa chips nog inte fixar ett fredagsmys.
Cheddarchilin däremot var en vinnare, hyfsat drag i chilin och en diskret cheddarsmak i bakgrunden. Det kunde varit mer cheddar. Många saker skulle må bra av mer cheddar.
De lite mer rustika majschipsen passar bra i båten, förmodligen på alla utflykter.
Skitfiske på er.

Inga kommentarer: