”Den verkligt stora utmaningen är att handla i vanliga livsmedelsbutiker.” Jonas Borssén konstaterar det som vi vanliga konsumenter konstaterar i matbutiken när det är dags att handla lördagsbiffen. Då är den marmorerade välhängda lokalt producerade köttbiten svår att hitta.
Den och allt annat kött av riktigt bra kvalitet hyllas i Jonas Borssén bok Eat the meat. En ultimat köttbok. Köttig minst sagt. Jag har alltid tyckt att Borsséns mat är ganska grabbig, han själv är ju inte särskilt macho men det är rejäla tag vid grillen eller rejält med chilihetta.
I Eat the heat tar han upp allt du behöver veta om kött från tamdjur del för del. Vad som skiljer bra från dåligt, hela vägen från kohagen till stekpannan. Allt känns genuint, med frestande recept och kunnigt helt igenom.
Det ska bli en sann fröjd att plocka fram den här boken lagom till grillsäsongen. Till dess gäller det ”bara” att hitta en riktigt bra köttleverantör.
Den och allt annat kött av riktigt bra kvalitet hyllas i Jonas Borssén bok Eat the meat. En ultimat köttbok. Köttig minst sagt. Jag har alltid tyckt att Borsséns mat är ganska grabbig, han själv är ju inte särskilt macho men det är rejäla tag vid grillen eller rejält med chilihetta.
I Eat the heat tar han upp allt du behöver veta om kött från tamdjur del för del. Vad som skiljer bra från dåligt, hela vägen från kohagen till stekpannan. Allt känns genuint, med frestande recept och kunnigt helt igenom.
Det ska bli en sann fröjd att plocka fram den här boken lagom till grillsäsongen. Till dess gäller det ”bara” att hitta en riktigt bra köttleverantör.
Titel: Eat the meat
Författare: Jonas Borssén
Förlag: Prisma
Författare: Jonas Borssén
Förlag: Prisma
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar