17 aug. 2008

Finaste fisk och skaldjursboken

Bonniers stora kokbok är den bästa kokbok jag någonsin sett. Det är den enda kokbok ett normalt kök behöver. Nu har Bonniers kommit på att det går att göra små editioner eller utdrag ut boken som egna böcker. Nu är det dags för avsnittet om fisk och skaldjur och det är/var Fredrik Eriksson som ansvarade för det kapitlet i den stora boken.
Det är ju naturligtvis en alldeles lysande bok där allt du behöver veta för att lära dig hantera fisk och skaldjur på ett kunnigt sätt finns med. Inklusive finfina recept.
Boken är väldigt trevligt utformad, precis som Bonniers stora kokbok, och för den som redan har den kanske inte den här boken är en nödvändig investering men den som letar efter en bra fiskkokbok – look no further. Här finns inspiration, kunskap och bra recept.



Titel: Fisk och skaldjur
Författare: Fredrik Eriksson
Förlag: Bonniers
Betyg: 7 av 10




Inga kommentarer: