8 jan. 2009

Ny mjölk borde bara vara grön

Vad är egentligen poängen med att göra en ekologisk och en konventionell variant på nya produkter som till exempel den oerhört nödvändiga Barista-mjölken som numera finns i mjölkdiskarna?

Enbart ekologisk och tar den slut, vilket den tydligen gör i alla fall, så gör den. Om 2009 är året vi rensar ut saker vi inte behöver så ligger nog sådant som konventionellt producerad Barista-mjölk illa till.

För hur svårt är det att skumma mjölk med 0,4 procents högre fetthalt...?

Det är lätt att gnälla på Arla, men de gör dessutom grymt bra saker. Ni missar väl inte deras ostsajt? Ta en titt här. Eller det supersmarta sättet att lyfta Keldas soppor och skapa en ny restaurangkedja som serverar soppor? Kolla in Soup Lounge by Kelda nästa gång du har vägarna förbi Gallerian. Smart.

Inga kommentarer: